You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Over onze vloot

 

Modern comfort en ongeëvenaarde prestaties vindt u op ieder jacht in de Moorings vloot.

Onze Vloot

Sail Yachts   Power Yachts   Crewed Yachts

Zeiljachten


Bekijk onze wereldwijde vloot van hoogwaardige zeiljachten.

 

Motorjachten


Ontdek onze innovatieve en toonaangevende motorjachten.

 

Bemande jachten


Ontdek onze jachten speciaal ontworpen voor de vaarvakantie met bemanning ervaring.


Jachttypen

Catamarans   Monohulls

Catamarans


The Moorings is er trots op het enige verhuurbedrijf te zijn die de Robertson & Caine´s bekroonde catamarans aan kan bieden. Sinds de oprichting in 1991, is deze gerenommeerde fabrikant uitgegroeid van een klein vennootschap tot een van de meest bekende catamaran bouwers ter wereld. Kom aan boord van een Moorings catamaran en u ziet al snel het verschil. Of het nu de ruime hutten zijn met eigen badkamer, de innovatieve functies zoals de enorme flybridge boven op de nieuwe 514 power catamaran en de 5800 of het gemak waarmee deze boten kunnen manoeuvreren; Moorings catamarans zijn ideaal voor onvergetelijke reizen op zee.

 

Monohulls


De The Moorings monohulls zijn eigentijds ingericht en zetten de norm voor onvergetelijke prestaties en comfort. Deze jachten zijn de eerste keuze voor een aantal van de meest gewilde jachtverhuur bedrijven. Dus, waar wacht u nog op? Kies uw route, neem het roer en ervaar de sensatie van het zeilen in het paradijs met The Moorings.
Jacht Categorieën

Exclusive Plus

Wees de eerste om van de nieuwste jachten van The Moorings te genieten. Exclusive Plus-jachten zijn maximaal één jaar oud en garanderen u een ongeëvenaarde ervaring. U zult genieten van de ruime opzet, moderne electronica en moderne inrichting.

 

Exclusive

Deze jachten zijn voorzien van dezelfde faciliteiten als onze Exclusive Plus-jachten, en zijn doorgaans tussen de een en drie jaar oud.

 

Club

Uitgerust met enkele voorzieningen van de Exclusieve-categorie, de Club-jachten zijn doorgaans drie of meer jaar oud (maximaal 10 jaar in de Seychellen, Thailand en de Stille Oceaan) en worden zorgvuldig en naar hoge normen onderhouden.

 

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!