You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Zeilvakanties met Schipper

Handige Tips

  • Uw schipper kan zo discreet of interactief zijn als dat u wilt. Wanneer u liever meer privacy wilt tijdens uw vakantie, laat dit uw schipper dan aan de start weten.
  • Laat weten wat uw diner voorkeuren zijn - voel u vrij om uw schipper uit te nodigen als u uit eten gaat of laat ze juist weten dat eten aan boord is geregeld.
  • Uw schipper is een geweldige bron van lokale kennis en ken de best bewaarde geheimen!
  • Onze schippers zijn professioneel en vriendelijk. Veel van onze gasten worden goede vrienden met hun schipper en huren vaak dezelfde als wanneer ze terugkeren!
  • Een fooi van 15-20% van de schipperkosten wordt gewaardeerd wanneer een uitstekende service is geleverd.

Een Zelfstandige Zeilvakantie of Vaarvakantie met Power Catamaran kunt u fantastisch combineren met het inhuren van uw eigen schipper. Deze optie is een uitstekende keuze wanneer u nog niet eerder zelf gevaren heeft, u dit keer graag een jacht wilt huren die groter is dan u gewend bent, of wanneer u gewoon meer tijd voor rust en ontspanning wilt hebben.

 

  • Ontdek alle "verborgen schatten" van uw bestemming met uitgebreide lokale kennis van uw schipper

  • Neem het roer onder begeleiding van uw schipper

  • Ontspan helemaal met de kennis dat uw schipper een echte professional is met alle benodigde opleidingen en licenties

Verschillende Schipper opties bij The Moorings

GRATIS "INTRODUCTIE SCHIPPER" - Een vier uur durende opfriscursus
The Moorings biedt een optionele "Introductie Schipper" die tot een halve dag (4 uur lang) op de eerste dag van uw vakantie zonder extra kosten aan boord zal zijn. Geniet van een-op-een instructie van een professional om vertrouwd te raken met uw jacht, of gebruik het juist om uw vaardigheden op te frissen.

MOORINGS SCHIPPER - Blijft aan boord tijdens uw vakantie
Ervaar alle opwinding die een zeil- of power vaarvakantie met zich meebrengt zonder de uitdaging van het navigeren op een nieuwe bestemming. U kunt er voor kiezen om gedurende uw gehele vakantie een schipper te hebben, maar wilt u gewoon wat hulp met het vertrouwd raken met uw jacht of wat tips willen over de omgeving, dan kunt u er ook voor kiezen om de schipper een dag of twee aan boord te hebben.

Gaat uw voorkeur liever naar een all-inclusive vaarvakantie met een eigen schipper en chef-kok tot uw beschikking? Bekijk dan nu onze luxe Moorings Crewed vaarvakanties.Wat u aan boord kunt verwachten

Accommodatie - Uw schipper zal gedurende hun verblijf een privé hut aan boord nodig hebben. Overleg met uw Moorings Vakantieplanner, of bekijk online de specificaties van uw jacht om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor uw gasten, plus uw schipper.

Eten & Drinken - U bent verplicht om uw schipper van eten en drinken te voorzien tijdens zijn verblijf. U kunt Eten & Drinken tijdens het online boeken toevoegen, of contact opnemen met een van onze Vakantieplanners.

Privacy - Uw privacy is belangrijk voor ons. Onze schippers zijn alleen toegestaan in hun eigen hut en de gemeenschappelijke ruimtes van het jacht.


Verantwoordelijkheden schipper

Navigatie - Uw schipper kan u haast overal binnen uw zeilgebied brengen. Laat uw schipper gewoon weten waar u heen wilt en ontspan wanneer zij alles in werking stellen om u daarheen te brengen. Naast het besturen van uw jacht, zal de schipper zich bezighouden met alle zeilgerelateerde taken, zoals het plannen van uw route, toezicht houden op de weersomstandigheden en het waarborgen van de veiligheid van alle gasten aan boord.

Vervoer per bijboot - Wanneer u de rubberen bijboot nodig hebt om aan de wal te gaan, zal uw schipper dit kleine bootje besturen zodat u een veilige (en droge) reis naar het vaste land heeft.

Veiligheid & Onderhoud - Schippers zijn ervoor verantwoordelijk dat het dek te allen tijde veilig en opgeruimd is. Dit houdt in dat alle lijnen en andere benodigdheden die niet in gebruik zijn netjes opgeborgen zijn en geen gevaarlijke situaties opleveren. Uw schipper zal ook de gas- en watertanks bijvullen en voor het aan- en afmeren zorgen, al zijn gasten zelf verantwoordelijk voor alle kosten die hiermee gepaard zijn.

*Schippers zijn niet verantwoordelijk voor: koken voor gasten, schoonmaken, toezicht houden op kinderen, gasten leren zeilen ("Introductie Schipper" uitgezonderd) of het uitvoeren van werkzaamheden buiten de exploitatie en het onderhoud van het jacht.

Wat is de volgende stap?

Een inhuren van een schipper is erg eenvoudig. Wanneer u een boeking online doet, zorg er dan voor dat u in het boekingsproces de optie 'Schipper toevoegen' aanvinkt. Wanneer u liever telefonisch wilt boeken, laat dan uw Vakantieplanner weten dat u graag een schipper aan uw boeking wilt toevoegen.

Schippers van The Moorings zijn beschikbaar voor zowel Zelfstandig Zeilen als Power Vaarvakanties op alle bestemmingen en jachten wereldwijd! Begin met verkennen...

 

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!