You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Regatta’s en evenementen

Of u op zoek bent om als deelnemer mee te doen aan een regatta of alleen een toeschouwer te zijn, The Moorings heeft iedereen die meedoet iets te bieden. Bel met het Verkoopteam van The Moorings op +31(0)10 414 9390 om een offerte aan te vragen.

Regatta’s

Ga naar Evenementen

St. Maarten Heineken Regatta — 2017

St. Maarten Heineken Regatta | 28 februari – 3 maart 2019

De 39ste editie van de St. Maarten Heineken Regatta vindt plaats in 2019. Deze regatta is niets minder dan vier dagen lang racen op wereldklasse niveau! Met trade winden uit het noordoosten in de zeilen en een gemiddelde temperatuur van 25ºC is dit een heerlijk avontuur in de kristalheldere wateren van de Caribbean. Dit internationaal event van wereldklasse heeft tijdens vorige edities deelnemers uit meer dan 35 verschillende landen aangetrokken. De wedstrijdroutes nemen de zeilers langs de kustlijnen, rond de eilanden, langs parelwitte stranden en prachtige rotsformaties en andere wondermooie locaties. Bezoekers en toeschouwers kunnen van de relaxte eilandcultuur genieten, een reeks heerlijke cuisines proeven en naar Caribische muziek luisteren in het Nederlandse en Franse delen van het eiland.


Grenada Sailing Week 2018

Grenada Sailing Week | 28 januari - 2 februari 2019

Grenada Sailing Week trekt zeilers en zeilenthousiastelingen van over heel de wereld aan. Dit jaarlijks zeilfestival dat gesponsord wordt door The Moorings vindt plaats langs de zuidkust van het eiland, nabij Port Louis Marina. Deelnemers komen uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Europa en de regio rondom Grenada en de Cariben. Na het racen is er tijd voor ontspanning. Er is dan ook een uitgebreid avondprogramma voorzien. Neem deel aan deze onvergetelijke zeilervaring op ‘het kruidigste eiland van de Cariben’.


BVI Spring Regatta En Sailing Festival | 25 – 31 maart 2019

BVI Spring RegattaEen van de favoriete zeilevents van velen in een prachtige setting: de Caribbean! Zeven dagen vol wind, warm weer en racen. Neem deel en voeg u bij de meer dan 150 jachten, afkomstig vanuit alle windstreken; race langs de drie verschillende wedstrijdparcours in een van de 18 klassen. Er is voor iedereen wat wils, en feestjes – je moet erbij zijn! De regatta duurt een week en neemt u mee door de mooie Britse Maagdeneilanden. Vanaf Nanny Cay, racet het zeilfestival door het Sir Frances Drake Channel naar de beroemde Bitter End Yacht Club. Na de warming-up, start de BVI Spring Regatta met 3 dagen van enkele van de beste races in het Caribisch gebied. Alleen de beste overleven om de ‘Gold en de Glory’ mee naar huis te nemen, samen met grootse verhalen en ervaringen die er voor zorgen dat de zeilers ieder jaar weer terug komen. U kunt op dinsdag, woensdag en donderdag genieten van het Sailing Festival en vrijdag, zaterdag en zondag van de Spring Regatta.


Terug naar boven

Evenementen

SailEATtalia Procida

SailEatAliaDe Sailitalia Group organiseert de “SailEATtalia” flottielje – een exclusief culinaire wijnflottielje die vertrekt vanuit de Moorings basis op Procida. Dit unieke flottielje met op maat ontworpen route laat gasten proeven van de traditionele Italiaanse keuken en met een professionele chef is smaakt dit flottielje extra heerlijk. Verwen uzelf en proef van de specialiteiten en wijnen tijdens een flottielje langs de adembenemede Amalfi kust.

Ontdek het SailEATalia flottielje

Vertrekdata 2018:

6–13 oktober

Vertrekdata 2019

20–27 april

4–11 mei

18–25 mei

1–7 juni

29 juni–6 juli

28 september–5 oktober

12–19 oktober

26 oktober–2 november


Fireball Full Moon Parties

Fireball Full Moon PartiesMis het culturele top evenement van de maand in de Britse Maagdeneilanden niet! Bij elke volle maan, de Fireball Full Moon Parties verzamelen vrienden en familie samen voor culturele gerechten, demonstraties van artiesten, lokale muzikanten, traditionele Moko Jumbie dansers, vuurspuwers en nog veel meer! De Full Moon party wordt elke maand georganiseerd. Zie het onderstaande schema om er zeker van te zijn dat u dit top evenement kunt bezoeken.

2018

28 juni

27 juli

26 augustus

24 september

24 oktober

23 november

22 december

 


Regatta Time Abaco 2017

Regatta Time in Abaco | 24 juni - 3 juli 2018

Sinds 1965 is de Regatta Time in Abaco het grootste en meest bezochte event tijdens de maand juli. Meer dan 900 bezoekers en locals wonen de race bij en iedere dag worden er feestelijkheden georganiseerd. Volg de route van deze Regatta om de eilanden te ontdekken: van de pittoreske Green Turtle’s tot Hope Town’s iconische huizen in prachtige snoepkleurtjes en de gestreepte vuurtoren. Tijdens de race kunt u deze wonderlijke omgeving verder ontdekken en genieten van de overheerlijke lokale keuken, de schoonheid van het eiland en de natuur en van de gastvrijheid van de bevolking.

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!