You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Vaarvakanties per Power Catamaran

 

POWER JACHT VAKANTIES

Een Power charter vakantie is een unieke zeilervaring voor gezelschappen tot 12 personen aan boord van een hypermoderne privé jacht. Ontdek meer van uw droombestemming in stijl vanop een luxueuze, state-of-the-art cruise jacht met de nieuwste technologieën aan boord. Neem zelf het roer in handen of huur een professionele skipper. 

Maak uw keuze tussen de mooiste bestemmingen ter wereld en ontdek de zeeën met een Moorings power catamaran. Of u nu de beschutte wateren van de Caribbean of de exotische cultuur van de Stille Zuidzee verkent, er is een oneindigheid aan activiteiten. Onze bases bieden u toegang tot de beste plekjes van prachtige vaargebieden, met avontuur aan wal en aan boord.

Power Catamarans

Onze vloot van power catamarans is speciaal gebouwd voor geheel ontspannen varen, waarbij comfort en prestatie bij ons hoog in het vaandel staan. De catamarans hebben wij speciaal laten ontwerpen door gerenommeerde jachtbouwers. De nieuwste en meest innovatieve power catamarans van The Moorings helpen u sneller uw bestemmingen te bereiken. Met de power catamarans kunt u soepel, snel en toch zuinig varen.

The Moorings Power

Voordat u op vakantie gaat: Alles wat u nodig heeft voor uw The Moorings vakantie. 

The Moorings Sailing Vacations
 
 

Informatie Vaarvakantie per Power Catamaran

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!