You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Vaarvakantie met bemanning

 

CREWED JACHT VAKANTIES

Onze crews worden zorgvuldig door ons uitgekozen en samengesteld om uw vakantie onvergetelijk te maken. De crewleden zijn gepassioneerd door zeilen en gastvrijheid en bezitten unieke kennis over uw bestemming.

Met jaren zeilervaring en een ongelooflijke kennis over het zeilgebied, vertelt uw crew graag meer over de activiteiten in uw charterbestemming. De professionaliteit en oog voor details van uw crew zorgt ervoor dat u van uw privacy aan boord kunt genieten. Onze getalenteerde crewleden komen uit alle windstreken en zijn meestal ook meertalig.

Neem vandaag contact op met uw Vakantie Specialist op 010 4149390 en ontdek alles over onze crewed charters.

Een crewed jacht charter is de ultieme all-inclusive vakantie aan boord van uw privé zeil- of power catamaran. Met een professionele kapitein en gourmet chef, kunt u met een groep tot 10 personen genieten van een op maat gemaakte zeilvakantie aan boord van een ruime, luxueuze premium catamaran. 

Vaar op een bestemming waar elke stop u naar iets nieuws leidt en elk moment aan boord speciaal voor uw plezier is. Ontdek tijdens uw all-inclusive vaarvakantie met bemanning bestemmingen in de Caraïben, Noord-Amerika, het Middellandse Zeegebied, en de verre uithoeken van Thailand en Tahiti. En waar de reis ook naartoe mag gaan, uw wensen - van culinaire maaltijden van uw kok tot aan de dagelijkse excursies - staan altijd voorop.

Jachten

De totaalbeleving van een vaarvakantie met bemanning begint met uw vakkundig gemaakte catamaran van The Moorings. Hierdoor geniet u van een vlotte rit, open ruimtes en de allernieuwste functies aan boord. Elk jacht is voorzien van ruime dekken en een open interieur, waardoor u nooit het gevoel krijgt dat het te druk is, ongeacht de tijd dat u aan boord doorbrengt.

Zeilvakantie met Bemanning

Voordat u op vakantie gaat: Alles wat u nodig heeft voor uw The Moorings vakantie. 

The Moorings Sailing Vacations
 

Informatie Vaarvakantie met Bemanning

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!