You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Bestemmingen Zelfstandig Zeilen

Verre Oosten

Het Verre Oosten is een minder toeristische regio, ver van de meer populaire cruisegebieden van de Caraïben. De isolatie en adembenemende schoonheid maken deel uit van de aantrekkingskracht, en lonen meer dan de moeite om er op uit te trekken en deze wonderen te ervaren. Torenhoge steenpieken rijzen op uit smaragdgroene zeeën, exotische flora en fauna, prachtige koraalriffen, afgezonderde witte zandstranden, verborgen inhammen en baaien, een warme en aangename bevolking die cruisers verwelkomt vormen slechts enkele van de aantrekkingspunten van een verblijf op de jachtcharter in Phuket, Thailand.

Pan Map Up
Pan Map Left Reset Map Pan Map Right
Pan Map Down
Zoom In
Zoom Out

Thailand Bareboat Zeilen

Zelfstandig Zeilen in Phuket, Thailand

Palmen, koraalriffen, prachtige bergtoppen, een smaragd gekleurde zee, charmante dorpjes op de eilanden, dit zijn nog maar enkele attracties die u staan te wachten in Thailand. The Moorings heeft een basis in Phuket, de ideale lokatie voor een jachtcharter in Thailand om de eilanden te in de Andaman Zee te verkennen.  Een jachtcharter in Thailand is een uistekende optie voor degene die op zoek is naar een avontuur op een van de meest exotische en prachtige plek van de wereld, om de haast en de drukte te ontvluchten.

Meer over Zelfstandig Zeilen in Phuket, Thailand

  • Ontspannen zeilen het hele jaar door
  • Vriendelijke mensen
  • Heerlijke Thaise keuken
  • De exotische Phi Phi-eilanden
  • Witte zandstranden Koh Phi Phi Le
  • Spectaculair snorkelen Shark Point

 
 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!