You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Bestemmingen Zelfstandig Zeilen

Indische Oceaan

Een zeilvakantie in de Indische Oceaan brengt u naar een exotische groep granieteilanden gelegen op ongeveer 1600 kilometer van de Oost Afrikaanse kust. Deze prachtige eilanden, bekend als de Seychellen, zijn wereldvermaard vanwege het rijke wildleven, de koraalriffen vol zeewezens, ongerepte witte stranden, resorts met bijhorend casino en een bruisend nachtleven. Het zeilen is er fantastisch, een mix van open water doortochten en van eiland tot eiland varen, naar mooie inhammen waar u een rustige nacht voor anker doorbrengt. Een jachtcharter in de Indische Oceaan is een plezier voor alle zintuigen.

Pan Map Up
Pan Map Left Reset Map Pan Map Right
Pan Map Down
Zoom In
Zoom Out

Seychellen Bareboat Zeilen

Zelfstandig Zeilen in Mahé, Seychellen

Gigantische landschildpadden, mooie zeevogels, exotische planten en prachtige tropische landschappen zijn het kenmerk van een jachtcharter bij de Seychellen. Zeilen langs deze indrukwekkende eilanden, weelderig met beboste bergen en vol met witte zandstranden, is een waar genoegen.

Meer over Zelfstandig Zeilen in Mahé, Seychellen

  • Historisch Victoria Town
  • Het vogelreservaat van Cousin Island
  • St. Anne marine nationaal park
  • Gigantische landschildpadden, zeldzame vogels
  • Witte zandstranden, schilderachtige baaien

 
 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!