You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Vaargids

The Moorings biedt een breed scala aan vakantieopties om uit te kiezen en diensten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Ongeacht uw ervaring kunt u, met de op maat gemaakte vloot van The Moorings, in één van onze wereldwijde bestemmingen varen.

Bekijk hieronder de rubrieken voor meer informatie over de verschillende vaaropties, essentiële extra’s voor tijdens uw vakantie, belangrijke informatie en veel meer….

The Moorings Vaaropties

 

Zelfstandig Varen - Zeilen of Power

Als u eerder heeft gezeild of gevaren, zelfs als u niet veel tijd heeft doorgebracht als kapitein, komt u in aanmerking om één van onze jachten te huren. Basiskennis van zeemanschap, bootbesturing en een navigatie is alles wat nodig is voor een jachthuur in veel van onze bestemmingen.

Voor de meeste regio´s is er geen formele certificatie vereist. Wanneer u ons Zeil-CV invult en deze online opstuurt, zullen wij u onmiddellijk op de hoogte brengen van de grootte jacht waarvoor u in aanmerking komt om mee te zeilen en welke bestemmingen geschikt zijn voor uw ervaringen. Voor onze bestemmingen in de Middellandse Zee en in Belize zijn er wel formele kwalificaties vereist. Voor meer informatie, wordt u verwezen naar de link aan de rechter kant.

Wij zullen ervoor zorgen dat u volledig op uw gemak bent voordat u de dok verlaat. Voorafgaand aan het vertrek, zult u gedetailleerde vaarinstructies over uw vaarbestemming en over de besturing en uitrustingen van de boot ontvangen. Indien u wenst, zullen wij u ook voorzien van een gratis Moorings Introductie Schipper.

Ontdek meer over onze “Introductie Schipper”

The Moorings heeft een optionele 'introductie schipper' die u op de eerste dag van uw reis tot een halve dag vergezelt zonder extra kosten, voor als u een helpende hand wenst bij het vertrouwd raken met uw jacht of bij het oppoetsen van de zeilvaardigheden van uw bemanning.

Varen met schipper - Zeilen of Power

Een zeilvakantie met een Moorings schipper is een uitstekende keus wanneer u nog nooit eerder heeft gezeild, wanneer u een jacht wenst dat groter is dan u aangenaam vindt te besturen of wanneer u simpelweg meer tijd voor rust en ontspanning wenst.

U kunt nog steeds het jacht van uw dromen besturen – alleen met een beetje hulp. Laat het werk en de verantwoordelijkheid aan uw schipper over of kies ervoor zelf het roer te nemen onder begeleiding van de schipper. Door de jarenlange zeilervaring en een schat aan lokale kennis zijn onze schippers de ideale gidsen voor uw vaargebied.

Lees informatie over Vaarvakanties met Schipper.

Luxejacht met bemanning

Als u de voorkeur heeft uw professionele kapitein aan het roer te laten en genot te nemen van de culinaire geneugten van uw privé chef-kok, dan is een Moorings Luxejacht met Bemanning perfect voor u. De beste persoonlijke service, premier jachten, en een diep verfrissende ervaring met de belofte van herinneringen die een leven lang meegaan. Elk uur in het paradijs is van u om te zwemmen, snorkelen en ontspannen door te brengen in uw eigen tempo.

Deze all-inclusive ervaring voorziet u niet alleen van een kapitein en een chef-kok, maar ook van allerlei waterspeeltjes, eten, snoepgoed, drinken en cocktails. De schatrijke lokale kennis van de bemanning verzekert u ervan dat u alle beste plekjes op de juiste tijden zult ontdekken. Lees hier wat er inbegrepen is bij Moorings Bemande Jacht.


Bemand jacht, per hut- "Meezeilen met een bemand jacht"

In de Britse Maagdeneilanden hoeft u niet een volledig bemande jacht te huren om van de voorzieningen van een bemand jacht te genieten. Wij bieden u de mogelijkheid om mee te zeilen met een bemand jacht, waarbij u per hut boekt. Dit is ideaal voor koppels en singles.

Groepsboekingen

Op zoek naar een onvergetelijke manier om onderdeel uit te maken van een grote reisgroep of een echt team? The Moorings biedt een scala aan mogelijkheden om u te helpen een unieke groepsvaart ervaring te creëren. Een groepsboeking kan, met behulp van onze toegewijde vakantieplanners, op uw behoeften worden aangepast met vijf of meer jachten. Selecteer de gewenste bestemmingen en data, kies vervolgens uit zelfstandig zeilen, varen met motorjacht of met bemanning.

 

Wij kunnen u helpen een route te plannen, maaltijden regelen en zelfs de vlucht en hotel regelingen te vergemakkelijken. Van familiereünies tot zakelijke uitjes, uw groep zal altijd genieten van de toegewijde service en adembenemende bestemmingen waar The Moorings al meer dan 40 jaar trots op is. Bel voor meer informatie met onze vakantieplanners of kijk op onze pagina groepsboekingen.

Leer zeilen

Bent u er niet helemaal klaar voor om het roer over te nemen of misschien wilt u uw vaardigheden verbeteren? Een zeilschoolvakantie zou perfect voor u kunnen zijn. Offshore Sailing School, de officiële zeilschool van The Moorings, zal u de vaardigheden leren om het roer van een monohull of catamaran met vertrouwen in handen te nemen. Met een verscheidenheid aan cursussen zal Offshore Sailing School u voorzien van hun eigen certificering en van een ICC. En Offshore´s exclusieve snelle zeilcursus zal nieuwe zeilers vaarklaar maken in slechts een week tijd! Bekijk onze zeilcursussen voor zelfstandig zeilen!

Zeil CV en eisen

Weten waar u aan toe bent? Vul ons Zeilboot & Power CV in
en wij zullen u onmiddellijk op de hoogte stellen voor welke maat jacht
u in aanmerking komt en welke bestemmingen geschikt zijn voor uw ervaring.
 Afhankelijk van uw ervaring, kunt u een zelfstandig zeiljacht kiezen
of de mogelijkheid om met een schipper te varen. 

U kunt hier meer informatie vinden over alle eisen.


Zeilervaring

Op de meeste bestemmingen heeft u geen officieel vaarbewijs nodig. Als u het Ervaringsformulier invult kunnen wij u gelijk vertellen welke type jachten en welke bestemmingen het best bij u passen.

Naar Ervaringsformulier


Powerboot Ervaring

Afhankelijk van uw ervaring, kunt u een jacht huren als schipper. Indien wenselijk kunt u voor één of meerdere dag(en) een Moorings Schipper huren of voor de gehele periode. Vul het Ervaringsformulier in en wij helpen u graag bij het kiezen van een jacht en bestemming, dat het beste bij uw ervaring past.

Naar Ervaringsformulier


Vaarvoorwaarden - Zeil

Lees de onderstaande voorwaarden tijdens het plannen van uw vakantie: 

Kroatië

Griekenland

Italië


vaarvoorwaarden - Power

Lees de onderstaande voorwaarden tijdens het plannen van uw vakantie: 

Kroatië

Griekenland

Spanje 

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!