You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Vaargids

The Moorings biedt een breed scala aan vakantieopties om uit te kiezen en diensten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Ongeacht uw ervaring kunt u, met de op maat gemaakte vloot van The Moorings, in één van onze wereldwijde bestemmingen varen.

Bekijk hieronder de rubrieken voor meer informatie over de verschillende vaaropties, essentiële extra’s voor tijdens uw vakantie, belangrijke informatie en veel meer….

The Moorings Vakantie Opties en Extra's

 

Reisservice

Travel Services

The Moorings is een full service reisbureau, kan u helpen bij het regelen van alle reisdiensten en u adviseren over de makkelijkste en snelste manier om op uw vakantiebestemming te komen. Wij kunnen u voorzien van lage vliegticket prijzen, hotelkamers, rondreizen voor u regelen, en op vele locaties land en veerboot transfers van de dichtstbijzijnde luchthaven naar onze basis regelen. Neemt u contact op met onze vakantieplanners om te profiteren van deze waardevolle service!

 

Avondstart

Evening Start

Als u liever al de avond voordat u vertrekt aan boord van uw jacht gaat, bieden wij u de avondstart in Noord-Amerika, de Caribbean en de Stille Zuidzee. Door zich de avond ervoor te settelen, kunt u de volgende dag een vroege start maken. Vraag bij de planning van uw vakantie aan onze vakantieplanners om de beschikbaarheid te controleren.

Huur een schipper, een kok of beiden

Creëer meer tijd om van uw vakantie te genieten door een Moorings schipper en/of kok in te huren.

Een schipper inhuren* - Een zeilvakantie met de optie Moorings schipper is een uitstekende keus wanneer u nog nooit eerder gezeild heeft, wanneer u een jacht wenst dat groter is dan u aangenaam vindt te besturen of wanneer u simpelweg meer tijd voor rust en ontspanning wenst. Laat het werk en de verantwoordelijkheid aan uw schipper over of kies ervoor zelf het roer te nemen, onder begeleiding van de schipper. Door de jarenlange zeilervaring en een schat aan lokale kennis zijn onze schippers de ideale gidsen voor uw vaargebied.

Een kok inhuren* - Laat ons al het werk van koken en het serveren van maaltijden op ons nemen, waaronder ook het opruimen van de gemeenschappelijke ruimtes en de galerij, waardoor u nog meer tijd heeft om met uw familie en vrienden te zeilen, te snorkelen of simpelweg te ontspannen. Wanneer u een Moorings kok inhuurt, zult u alle voedselvoorraden en een maaltijd planning ter beschikking moeten stellen.

Bezoek onze Vaarvakanties met Schipper pagina voor meer informatie over het inhuren van een schipper, kok of beiden tijdens uw vakantie.

Boodschappenservice

Begin eerder aan uw vakantie en bespaar tijd en geld met onze gepersonaliseerde Boodschappenservice. Laat The Moorings alle gedoe van het bevoorraden van uw jacht met drank, vers voedsel en vakantiebenodigdheden van de hoogste kwaliteit op zich nemen. Bestel complete pakketten of kies uit een uitgebreid à-la-carte inventaris van alles wat u nodig heeft om uw jacht te bevoorraden. Voeg de boodschappenservice tijdens het online boekingsproces toe. Indien u de reis al geboekt heeft en u wilt de boodschappenservice alsnog toevoegen, bezoekt u dan alstublieft de Moorings Online Winkel.

Watersport Opties

Vergroot uw avontuur op zee met een scala aan watersport opties. Het wordt aangeraden om uw watersportartikelen vooraf te bestellen om de beschikbaarheid en een onvergetelijke tijd op zee te garanderen. Voeg de waterspeeltjes toe tijdens uw online boekingsproces. Indien u de reis al geboekt heeft en u wilt de watersportartikelen alsnog toevoegen, neemt u dan alstublieft contact op met onze vakantieplanners op +31 (0)10 - 414 93 90. Deze artikelen moeten voor de gehele duur van de vakantie gehuurd worden en de kosten zijn meestal gebaseerd op een dagtarief.

.

Moorings Merchandise

Bezoek de Moorings Merchandise Winkel om uw jacht goed uit te rusten en om in stijl te reizen. Hier kunt u bladeren door een verscheidenheid aan producten en deze aanschaffen, waaronder hoeden, shirts, tassen, zeilkleding en meer - allemaal met eigen borduursel opties voor een unieke persoonlijke touch. Herdenk uw vaarervaring met items die u de komende jaren zult koesteren. Bezoek vandaag nog onze Online Merchandise Winkel.

Renport - Electronicaverhuur in de Britse Maagdeilanden

Renport is een partner van The Moorings en is gespecialiseerd in de verhuur van draagbare elektronica pakketten. Renport, gelegen in The Moorings Village, biedt het gemak van deze entertainment en communicatie pakketten voor Moorings gasten die in de Britse Maagdeneilanden varen. Voor uw gemak kunnen wij deze direct aan uw vaarpakket toevoegen en als u online boekt kunt u deze tijdens het boekingsproces toevoegen.Zeilervaring

Op de meeste bestemmingen heeft u geen officieel vaarbewijs nodig. Als u het Ervaringsformulier invult kunnen wij u gelijk vertellen welke type jachten en welke bestemmingen het best bij u passen.

Naar Ervaringsformulier


Powerboot Ervaring

Afhankelijk van uw ervaring, kunt u een jacht huren als schipper. Indien wenselijk kunt u voor één of meerdere dag(en) een Moorings Schipper huren of voor de gehele periode. Vul het Ervaringsformulier in en wij helpen u graag bij het kiezen van een jacht en bestemming, dat het beste bij uw ervaring past.

Naar Ervaringsformulier


Vaarvoorwaarden - Zeil

Lees de onderstaande voorwaarden tijdens het plannen van uw vakantie: 

Kroatië

Griekenland

Italië


vaarvoorwaarden - Power

Lees de onderstaande voorwaarden tijdens het plannen van uw vakantie: 

Kroatië

Griekenland

Spanje 

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!