You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Reisadvies

Reisadvies

Update 15 februari 2018

De tropische cycloon Gita trof Nukualofa, maar vermeed de Moorings-basis in Vava'u. De basis was gesloten voor seizoensonderhoud tijdens de storm, er er waren dus geen gasten in de jachthaven en er werd geen schade gemeld. De Tonga-basis zal volgens planning op 1 maart 2018 voor het nieuwe seizoen openen.

Update 16 oktober

Samen verder gaan

De bevolking van de getroffen eilanden werken samen verder aan de heropbouw en zullen er alles aan doen om hun thuis en uw vakantiebestemming terug op te bouwen – en The Moorings en Sunsail helpen hieraan mee – we zullen er met z’n allen sterker staan dan ooit tevoren!

Op onze bases verloopt het herstel en de heropbouw vlot en in december krijgen we er 130 nieuwe jachten ter waarden van $66.5 miljoen bij! Onze bases zijn binnenkort dan ook weer klaar voor her-opening: de BVI en Puerto Rico ontvangen charterers vanaf 9 december 2017 en op onze basis op St. Maarten varen charters terug uit vanaf 1 februari 2018.

Hoewel vele van onze medewerkers ter plaatse grote persoonlijke schade geleden hebben doen ze er alles aan om hun gemeenschap en onze bases te heropbouwen. Dit maakt ons ongelooflijk trots!

U kunt helpen

Geef. Vele van jullie hebben een persoonlijke band met onze medewerkers op onze Caribische bestemmingen en hebben gevraagd hoe ze kunnen helpen. Als antwoord hierop hebben we een fonds opgericht, waarop u kunt storten.

Deel. Deel jullie steunberichten en help onze medewerkers met de heropbouw. Deel foto’s en de beste herinneringen die u hebt aan uw vakanties in de Cariben en laat onze medewerkers ter plaatse weten dat u niet kunt wachten om terug naar de Cariben te reizen. #CaribbeanComeBack

Update 9 oktober

Onze teams op de Britse Maagdeneilanden, Puerto Rico en St. Maarten boeken grote vooruitgang in de heropbouw na de doortocht van de orkanen Irma en Maria. Wij werken samen met onze partners ter plaatse en doen al het mogelijke om onze gasten opnieuw te verwelkomen voor het winterzeilseizoen.

Wij zijn verheugd nu al te kunnen vertellen dat onze basis op de Britse Maagdeneilanden 130 nieuwe jachten zal krijgen ter waarde van $66.5 miljoen.

Onze bestemmingen op de Bahama’s, Belize, Grenada en St. Lucia zijn niet getroffen door de orkanen en van hieruit vertrekken charters zoals gepland. The Moorings zal ook een nieuwe basis op Antigua openen van waaruit charters vertrekken vanaf 4 november.

Wanneer u een charter geboekt hebt die vertrekt vanop de BVI of Puerto Rico tussen nu en 8 december 2017 of een charter die vertrekt vanuit St. Maarten die vertrekt tussen 10 oktober en 31 januari 2018, neem dan contact op met een vakantie specialist via info@themoorings.nl of bel 010 4149390 om uw charter om te boeken wanneer wij u nog niet gecontacteerd hebben.

getroffen zijn door de recente orkanen op de Cariben te ondersteunen. Als pioniers en leiders in de jacht charter industrie is het ons doel om alle zeilers ter wereld te verenigen en ervoor te zorgen dat deze bestemmingen zo snel mogelijk weer op de kaart staan. Bedankt om #CaribbeanComeback te ondersteunen en wanneer je rechtstreeks wilt doneren aan de gemeenschap op de BVI kun je dit doen via BVI Relief bvirelief.org.

Volg ons op Facebook en Instagram, waar je de updates en foto’s met updates van onze getroffen bases kunt volgen.
27 september 2017: 12:00 uur

Toerisme is het kloppend hart van de Cariben. Wij helpen onze teams ter plaatse met de heropbouw en zullen ervoor zorgen dat de Cariben sterker dan ooit tevoren terugkomen. Wij willen graag onze teams ter plaatse bedanken voor het ongelooflijke werk dat ze doen in moeilijke condities. Wij blijven onze teams voorzien van hulpgoederen, die per schip worden aangeleverd.

Hebt u een charter op de BVI en Puerto Rico die vertrekt tussen 27 september en 8 december 2017, of een charter die vertrekt vanuit St. Maarten tussen 27 september en 31 januari, neem dan contact op met uw Vakantie Specialist op +31 (0)10 4149390 of info@themoorings.nl om uw charter om te boeken.

Wij zijn trots u te vertellen dat we een basis openen op Antigua. Meer details volgen binnenkort. Vanuit onze bases op de Bahama’s, Belize, Grenada en St. Lucia vertrekken charters zoals gepland, en we breiden onze vloot op deze bases uit tijdens het komende seizoen.

Klik hier om te doneren aan het werknemersfonds , dat we hebben opgericht na overweldigende reacties van onze klanten en zeilvrienden. Het fonds ondersteunt onze werknemers die persoonlijke schade geleden hebben door de doortocht van de orkanen. Bedankt om onze werknemers op de getroffen eilanden een hart onder de riem te steken.
26 september 2017: 16:00 uur

Onze teams in de BVI zetten zich volop in voor de opbouw zodat ze u zo snel mogelijk weer kunnen ontvangen. Ondanks de moeilijke condities zijn de opruimacties na Orkaan Maria al ver gevorderd.


Hulpgoederen worden per schip aangevoerd, inclusief 17600 liter water, 150 voedselpakketten en 10 paletten gekoelde goederen. Wij willen graag iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan het werknemersfonds en aan onze partners Peters and May, Pronto Clearing en Jenna en Gareth voor hun hulp in het vervoeren van de goederen.
Na de overweldigende steun van onze gasten en vrienden hebben we een fonds aangemaakt waarop u kunt storten. Dit werknemersfonds ondersteunt onze werknemers die schade geleden hebben door de orkanen en de Cariben op korte termijn. Bedankt voor uw bijdrage en uw steun. Wanneer u wenst te doneren, klik dan hier.

21 september 2017: 12:00 uur

Na de overweldigende steun van onze gasten en vrienden hebben we een fonds opgericht waarop u kunt storten. Wanneer u wenst te doneren, klik dan hier.
De recente orkanen in de Cariben hebben onze bases op de BVI en St. Maarten zwaar beschadigd. Meer recent hebben we ons voorbereid op de Orkaan Maria, die enorme schade veroorzaakt heeft op de Caribische eilanden en nu voorbij Puerto Rico getrokken is.

De impact van de Orkaan Maria op onze bases op de BVI en St. Maarten is beperkt gebleven en wij wachten op dit ogenblik op nieuws van onze basis op Puerto Rico. Zover wij weten is het volledige eiland zonder elektriciteit, wat de communicatie bemoeilijkt. Onze gedachte gaan uit naar onze medewerkers en de bevolking op Puerto Rico. Van zodra wij nieuws hebben, kunt u de updates hier volgen.

Onze operationele teams ter plaatse doen al het mogelijke. Wij blijven de hulpbevoorrading per schip aan onze getroffen teams op de BVI en St. Maarten verder zetten.

Wanneer u een charter geboekt hebt op de BVI of St. Maarten die tussen nu en 31 oktober 2017 dan vragen wij u om contact op te nemen met een van onze Vakantie Specialisten op +31(0)10 4149390 of info@themoorings.nl om uw charter om te boeken. Op dit ogenblik is het mogelijk dat u omwille van het aantal telefonische vragen, wat langer zal moeten wachten.

Onze bestemmingen op de Bahama’s, Belize, Grenada en St. Lucia zijn niet getroffen en van hieruit vertrekken alle charters zoals gepland.

Klik hier om te doneren aan het werknemersfonds dat onze medewerkers ter plaatse die schade geleden hebben door de orkanen, ondersteunt. Bedankt voor u steun.

Voor mensen die liever doneren aan grotere ondersteuningsacties, is er het Amerikaanse Red Cross die donaties ontvangen voor Orkaan Irma.

12 september 2017: 17:00 uur

Wij zijn begonnen met het opmeten van de schade aan onze vloot en gebouwen op de Britse Maagdeneilanden en St. Maarten, maar onze grootste bezorgdheid is de veiligheid van onze klanten en teamleden. Wij blijven contact zoeken met onze medewerkers en iedereen die we bereikt hebben is in veiligheid. Al onze klanten zijn geëvacueerd uit onze basis op Tortola en zullen via Puerto Rico en Antigua terug naar huis keren. Op het tijdstip dat de orkaan over St. Maarten raasde, waren er geen gasten aanwezig op St. Maarten. Met de zware schade aan gsm masten en stroomonderbrekingen blijft communicatie op dit ogenblik moeilijk, maar de overheid is nu al ter plaatse bezig met het bieden van hulp en ondersteuning aan de slachtoffers.

Charters die vertrekken vanuit de BVI en St. Maarten zijn gecanceld tot en met 31 oktober 2017. Als u vragen hebt over het vertrek van uw charter of wanneer u uw charter wilt omboeken, kunt u contact opnemen met uw vakantie planner op +31 (0)10 4149390 of via email info@themoorings.nl.

Op onze bases in Puerto Rico en de Bahama’s zijn al onze medewerkers in veiligheid. Onze vloot heeft minimale impact geleden en beide bases zullen binnenkort weer operationeel zijn. De bases op Grenada en St. Lucia zijn niet beschadigd en van hieruit vertrekken alle charters zoals gepland.

De kantoren van The Moorings in Florida blijven gesloten omwille van stroomstoringen veroorzaakte door de Orkaan Irma, maar al onze medewerkers zijn in veiligheid. Uit voorzorgen die we genomen hebben m.b.t. onze IT-infrastructuur naar aanleiding van de Orkaan Irma kunt u hinder ondervinden wanneer u online wenst te boeken.

Wij danken jullie voor jullie steun, medeleven en bijdragen aan het werknemersfonds dat onze medewerkers die schade geleden hebben door de doortocht van de Orkaan Irma op korte termijn ondersteunt.10 september 2017: 15:00 uur

De schade die geleden is op onze bases op St. Maarten en de Britse Maagdeneilanden is aanzienlijk maar onze gasten en staf zijn in veiligheid. Wij blijven ook onze medewerkers contacteren die we nog niet hebben kunnen bereiken. De medewerkers in onze bases op Puerto Rico en de Bahama’s zijn veilig en de orkaan heeft enkel minieme schade aan onze vloot veroorzaakt. Orkaan Jose is nu ten noordoosten van onze bases gepasseerd waardoor we hier geen verdere impact van zullen ondervinden. Door de aanzienlijke schade aan GSM masten en stroomonderbrekingen blijft de communicatie op dit ogenblik moeilijk. Onze bases in Grenada en St. Lucia zijn niet beschadigd door de orkaan en vanuit deze bases vertrekken onze charters zoals normaal.

Terwijl we de schade aan onze vloot en gebouwen opmeten, blijft onze eerste bezorgdheid de veiligheid van onze gasten en teams ter plaatse. We hebben ons kantoor in Florida gesloten nu dat Orkaan Irma richting het noorden trekt. Uit voorzorgen die we genomen hebben m.b.t. IT-infrastructuur naar aanleiding van Orkaan Irma kunnen er de komende dagen problemen zijn bij het maken van online boekingen.

Tijdens deze moeilijke tijden is de veiligheid van onze gasten en teams onze allerhoogste prioriteit. Wij zijn overspoeld met berichten van bezorgde gasten, familie en medewerkers, die hulp aanbieden om de teams in de Cariben te ondersteunen. Daarom hebben wij een werknemersfonds opgericht waar ook u uw bijdrage kunt leveren.

Het fonds is opgericht om onze medewerkers in de Cariben, die getroffen zijn door de orkanen te ondersteunen op korte termijn. Als u wilt doneren, klik dan hier hier.
8 september 2017: 12:00 uur

Dank jullie voor de steun en initiatieven om hulp te bieden. De impact op de getroffen locaties en bases in de Cariben is hartverscheurend maar onze gasten zijn in veiligheid. Wij blijven contact zoeken met onze teamleden, hoewel de communicatie wordt bemoeilijkt door zware beschadigingen aan gsm-masten en elektriciteitsvoorzieningen. We zijn gestart met het opmeten van de schade aan onze vloot en bases, maar omdat de orkaan Jose mogelijk de regio opnieuw zal treffen blijft de veiligheid van onze gasten en teams onze hoogste prioriteit. Wij bereiden onze bases in de Bahama’s en Florida voor op de impact die de orkaan Irma zal hebben wanneer ze verder naar het noorden trekt. Op dit ogenblik hebben we besloten, na het ontvangen van de vele steunbetuigingen en bezorgdheid, een fonds op te zetten voor onze werknemers die getroffen zijn. We delen onze updates hierover binnenkort.

7 september 2017: 09:00 uur

Onze gedachten en medeleven gaat uit naar al zij die door de orkaan Irma verlies geleden hebben. Deze storm is van ongeziene omvang en we zijn dankbaar dat onze teams ter plaatse er alles aan doen om onze gasten en de teamleden in veiligheid te brengen, dit is onze hoogste prioriteit. Wij hebben melding gekregen dat er schade is geleden op onze base, bij onze vloot en gebouwen. We volgen de situatie de volgende 24 uur nauw op en we houden rekening met de ontwikkelingen van de orkaan in onze verdere berichtgeving, die volgt van zodra er meer informatie beschikbaar is.

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!