You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Over The Moorings

Het erfgoed van The Moorings

The Moorings' Founders - Charlie and GinnyThe Moorings Founders - Charlie and Ginny

Ons verhaal begint in 1969 wanneer veteraan en zeilenthousiast Charlie Cary besluit zijn passie om te zetten in een nieuw bedrijf. Met slechts zes Pearson jachten bij de start, biedde The Moorings reizigers een unieke manier om de eilanden te verkennen en de sensatie van het zeilen te ervaren. Charlie en zijn vrouw Ginny hebben onvermoeibaar gewerkt om dit nieuwe concept een succes te maken. Het echtpaar leefde in een klein hotel vlak naast de jachthaven in Road Town en zorgde samen voor elke klant alsof familie was, waardoor ze hun jarenlange loyaliteit eraan over hielden. Al snel begon The Moorings te groeien. Charlie en Ginny gingen hierdoor hun vloot uitbreiden, begonnen grotere jachten en jachten met bemanning aan te bieden, terwijl ze personeel uit de lokale gemeenschap inhuurden die hen gingen helpen het bedrijf de toekomst in te dragen.

Over The Moorings

 

Vandaag, heeft The Moorings na meer dan 45 jaar op zee de reputatie als 's werelds grootste jacht verhuurbedrijf gevestigd. Onze bekroonde vloot bevat nu meer dan 400 jachten in 20+ bestemmingen over de hele wereld. Of u nu kiest om zelf een monohull te zeilen, met een schipper op een catamaran het gebied gaat verkennen, een krachtige Power catamaran uitprobeert of een bemande jacht met een schipper en chef gaat ervaren - We zullen uw tijd op het water echt onvergetelijk maken. 


Waarom voor The Moorings Kiezen

 

  • Zeilopties: Of u nu een doorgewinterde zeiler bent of een genotsreiziger met weinig of geen ervaring, The Moorings heeft een verscheidenheid aan vakantiemogelijkheden om ieder z'n behoefte tegemoet te komen.
  • Bestemmingen: Wij bieden vaarvakanties aan in meer dan 20 van de meest adembenemende vakantiebestemmingen, van America en de Cariben, tot aan het Middelandse Zee helemaal uitgestrekt tot aan Thailand en de Zuid-Pacifische eilanden.
  • Vloot: The Moorings heeft de grootste vloot van de vaarindustrie, met een collectie van aangepaste jachten is er voor ieder wat wils, van slanke monohulls tot aan ruime catamarans.
  • Exclusieve samenwerkingen: Wij zijn het enige bedrijf in vaarvakanties speciaal geselecteerd om de Robertson & Caine's award-winnende catamarans aan te bieden.
  • Aangepaste jacht: The Moorings biedt een verscheidenheid aan aanvullende producten en service aan, dit biedt u de vrijheid om uw perfecte jacht samen te stellen.
  • Service: Wij streven naar voorbeeldige klantenservice van de planning, de dag van aankomst op uw bestemming, tijdens uw gehele vaart tot aan het vertrek en de terugkeer naar huis.
  • Beloningen: Wij bieden voor onze herhaalklanten een uitgebreid loyaliteitsprogramma aan met vaarkortingen, jacht updates en aanvullende speciale aanbiedingen voor restaurants, jacht clubs en andere faciliteiten die onderdeel zijn van ons netwerk.

 

 GROOTSTE VLOOT VAN DE INDUSTRIE

The Moorings begon met maar 6 monohulls in 1969 en is nu wereldwijd verspreid met meer dan 650 actieve jachten. Wij werken alleen samen met de beste botenbouwers, zodat we u kunnen voorzien van de hoge standaards van comfort, performance en makkelijk gebruik. Moorings monohulls worden naar onze stricte specificaties gemaakt door Beneteau and Jenneau. Wij werken nauw samen met het wereldberoemde jacht fabrikant Robertson en Caine om awardwinnende zeil- en motorcatamarans te produceren. Elk jacht bevat het modernste apparatuur en een verscheidenheid aan voorzieningen aan boord. Elk jacht van de vloot wordt professioneel onderhouden en de meeste jachten zijn minder dan 3 jaar in gebruik. Bijna alle jachten worden na 5 jaar buiten werking gezet.

 

 ADEMBENEMENDE BESTEMMINGEN

Met meer dan 20 locaties over de wereld, heeft The Moorings voor ieder wat wils. Ga naar het Caribisch gebied en vaar door kristal blauwe wateren en met palmbomen bezaaide kusten in de Britse Maagdeneilanden, Bahama's of St. Martin. Ontsnap naar de Middellandse Zee en verken de tijdloze geschiedenis van onze bestemmingen. Waag jezelf naar het Verre Oosten en ontdek de weelderige jungle van Thailand,  vaarexotische landen zoals Tonga, Tahiti en de Seychellen. Op onze privé-jachten zijn de mogelijkheden zo eindeloos als de horizon. Wij zullen u zelfs helpen de perfecte route te plannen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u alle schoonheden ervaart die uw bestemming te bieden heeft.

 ONGEËVENAARDE SERVICE VAN BEGIN TOT EIND

Vanaf uw eerste aanvraag tot aan uw terugkomst thuis streven wij ernaar al onze gasten een ongeëvenaarde service en onvergetelijke ervaring te bieden. Geniet van onze bevoorradingsservice en, waterspeeltjes en handige entertainment pakketen, die u allemaal tijdens het boeken kunt toevoegen. The Moorings is ook een full-service reisbureau, dus we kunnen zelfs helpen om uw vluchten, hotels en transfers te regelen. Zodra u aankomt op de basis, helpen onze vriendelijke medewerkers u graag met uw wensen vóór het instappen. Met onze uitgebreid reisverzekeringsplan en onze 4 uur garantie, kunt u erop vertrouwen dat u zult genieten van een zorgeloze vaarervaring.

Bekijk de The Moorings vloot

 

Verken onze wereldwijde bestemmingen

 

Ontdek meer in onze vaargids


 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!