You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Jacht Eigendom

Moorings Charter Jachten zijn in Particulier bezit

Ervaar zelf de voldoening van het bezitten van een eersteklas jacht en het zeilen in de beste vaargebieden ter wereld via The Moorings Jacht Eigendom, dit alles terwijl u iedere maand een gegarandeerd inkomen ontvangt in ons charter jacht management programma. Of koop een nieuwe of gebruikte boot van ons voor privégebruik.

The Moorings Jacht Verkoop biedt 3 manieren om een jacht te kopen en vandaag nog te genieten van de jachten met de beste prestaties. Meer informatie over jacht eigendom opties hieronder.

 

Met wereldwijde bestemmingen, wordt zeilen in nieuwe en exotische locaties werkelijkheid. Koop een Beneteau monohull of een gerenommeerde Robertson & Caine catamaran in de Moorings vloot en ontvang een gegarandeerd maandelijks inkomen en laat daarnaast The Moorings de jachten onderhouden en de boekingen regelen.

Meer over Charter Jacht Eigendom >

 

Slimme jacht aankopers herkennen snel de brandstofefficiëntie en stabiliteit die power catamarans bieden. Onze power catarmarans hebben een veelzijdigheid die veel interesse wekt bij kopers van boten - van mensen die op zoek naar snelheid, tot sportvissers en mensen die op zoek zijn naar absolute vrijheid.

Meer over Power Jacht Eigendom >

 

Aan het einde van de bootverhuur periode worden veel jachten te koop gezet via onze makelaar kantoren. Gebruikte huurjachten uit deze vloten zijn van alle gemakken voorzien en worden aan het eind van de gebruiksperiode onderworpen aan een uitgebreid onderhoudsprogramma, waardoor u zeker waar voor uw geld zult krijgen.

Meer over The Moorings Jacht Makelaardij >

 

Robertson & Caine zeil en power catamarans worden particulier verkocht via Leopard Catamarans. De aankoop van een Leopard catamaran geeft u onbeperkt toegang tot de onderscheidende kenmerken die maken dat deze jachten al verschillende prijzen in de wacht hebben gesleept. Kies voor een zeil- of powercatamaran die prestatie gedreven en zeewaardig is.

Meer over Leopard Catamarans >


Jacht Eigendom

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen! 

Tel: +44 (0) 23 9222 2225

Email: ownership@moorings.co.uk

Formulier: Vul ons Contact Formulier in


Volg ons Eigendomsprogramma

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en rapporten

Like ons


Nieuwsbrief Eigendomsprogramma

Het allerlaatste nieuws en speciale aanbiedingen direct in uw inbox

Nu aanmelden

 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!