You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u onze meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord waar u naar zocht niet gevonden of heeft u verdere uitleg nodig? Stuur een e-mail naar info@themoorings.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven op uw vraag.

 

1. Huur informatie
2. Hoe te boeken
3. Vloot
4. Essentiële Informatie
5. Activiteiten, Optie & Extra`s

1. Huur Informatie

Family
Kan ik me een zeilvakantie veroorloven?
Ja, dat kunt u. De kosten voor een zeilvakantie "per persoon" liggen meestal onder die van een cruise of een vakantie in een resort, en is ook nog eens een stuk rustiger! Raadpleeg onze verkoopmedewerkers voor een schatting van de kosten.
Wat voor boot moet ik huren?
Dat bepaalt u helemaal zelf. Een Moorings-vakantie kan volledig worden afgestemd op het gezelschap en de vermelde voorkeuren. Met hoeveel mensen zeilt u? Zijn er stellen aan boord of hebt u eenpersoonscabines nodig vooralleenstaande gasten? Over hoeveel ruimte en comfort wilt u beschikken? Wat uw wensen ook mogen zijn, the Moorings heeft het juiste jacht voor u. U kunt kiezen uit een vloot van monohulls en catamarans variërend in lengte van 32 tot 62 feet (bijna 10 tot ruim 18 meter), met 2 tot 5 cabines. Zie ook onze vloot voor een volledig overzicht van onze jachtmodellen.
Heb ik een schipper nodig?
Dat hangt van uw zeilervaring af; u bent wellicht al volledig gekwalificeerd om een Moorings jacht te varen. Vul online uw zeilervaringen in en wij zullen uw ervaring beoordelen en u meedelen welk type schip u mag zeilen. U kunt ook gebruik maken van ons gratis Friendly Skipper programma. Dankzij deze service vaart u de eerste middag onder begeleiding van een ervaren schipper die u wegwijs maakt in de bediening van uw jacht.
Wat als ik niet gekwalificeerd ben om ons jacht te varen? (Of, wat als ik gewoon niet al het werk wil doen!)
Als u niet beschikt over de vereiste papieren en/of ervaring om het jacht zelf te varen, of als u gewoon achterover wilt zitten en lekker wilt ontspannen en iemand anders al het werk te laten doen, dan kunt u een schipper huren voor uw zeilvakantie. Met jarenlange zeilervaring en een schat aan lokale kennis, zijn onze schippers de perfecte gids tijdens uw zeilvakantie. Meer informatie over het huren van een schipper.
Zijn kinderen welkom?
Absoluut! The Moorings biedt een fantastische familie vakantie ervaring met voorzieningen aan boord geschikt voor alle leeftijden.

Tijdens een luxe zeilvakantie met bemanning, zal de bemanning u begeleiden met het gebruik van snorkeluitrusting, kajaks en andere watersport opties en de bemanning is bovendien ervaren met het bedienen van gezinnen met kinderen. De chef-kok zal een menu maken naar de wensen van zowel de kinderen als de volwassenen.

Ons meezeilen op een bemand jacht pakket hebben bepaalde leeftijdsbeperkingen en worden niet aanbevolen voor families met kleine kinderen. Neem contact op met één van onze verkoopmedewerkers voor meer informatie.
Zijn huisdieren toegestaan?
Nee, uitsluitend geleide honden met de juiste papieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor meer informatie.
Hoeveel fooi is gebruikelijk om aan de bemanning te geven?
Dit hangt af van de kwaliteit van de verleende service. Als leidraad suggereren we om 15-20% van de totale charterkosten voor bemande zeilvakanties als fooi te geven en 15-20% van het dagelijkse tarief voor schippers voor zelfstandige zeilvakanties of voor Power vakanties. /dd>
Wat voor kleding moeten we meenemen?
Vooral eenvoudig en comfortabel. Aan dek is de casual en luchtige strandkleding ideaal, maar voor een avondje uit aan wal is vrijetijdskleding of een zonnig jurkje meer geschikt. Draag geen schoenen met harde zolen aan boord, maar schoenen met een rubberzool; draag daarom boot- of tennisschoenen. Voor een dagje strand of strandjutten zijn waterschoenen ideaal. Maar vergeet vooral niet u te beschermen tegen de zon, neem voldoende zonnebrandcrèmes mee en zorg voor hoeden met een brede rand of zeilpetten en ruimvallende katoenen bovenkleding. Een windjack is handig voor een koelere of winderige avond.

(Naar boven)

2. Hoe te boeken

Customer Service
Hoe boek ik mijn vakantie?
U kunt uw vakantie online of per telefoon regelen. Terwijl u online bent, kunt u gemakkelijk uw bestemming, data en het jacht van uw keuze kiezen en dan kunt 24 uur per dag veilig uw favoriete vakantie boeken op onze website. Als u liever telefonisch reserveert, neem dan per telefoon contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Ze helpen u graag bij het plannen van de perfecte (zeil)vakantie. Onze openingstijden zijn: maandag-vrijdag: 09:00 - 20:00
zaterdag: 10:00 - 19:00
zondag: 11:00 - 18:00
Welke betaalmiddelen worden geaccepteerd?
The Moorings accepteert de meeste grote creditcards, zoals VISA, MasterCard en American Express./dd>
Welke reisdocumenten heb ik nodig?
Voor al onze bestemmingen heeft u een paspoort nodig. Binnen Europa mag u ook reizen met een identiteitskaart. Voor meer informatie over vereiste documenten kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, of bezoek het tabblad ´Reisnotities´ van de bestemming van uw keuze op onze website, of raadpleeg het consulaat of de ambassade van het land dat u wilt bezoeken.
Is The Moorings een full-service reisbureau?
Nee, maar u kunt wel en transfers via ons reserveren.
Bespaar ik geld als ik mijn vliegtickets via The Moorings koop?
Nee, wij kunnen wel de tickets voor u reserveren, maar in het algemeen is het via ons niet goedkoper.

(Naar boven)

3. Vloot

5800 Galley
Wat betekent Exclusive Plus, Exclusive en Club?
Onze jachten zijn ingedeeld naar hun leeftijd en zijn overeenkomstig geprijsd...
Exclusive Plus - Exclusive Plus jachten zijn onze nieuwste jachten en zijn slechts 6 maanden of zelfs korter in de vloot.
Exclusive - Exclusive jachten zijn nieuw in de vloot en de meeste zijn minder dan 2 jaar oud.
Club - Club jachten zijn in het algemeen 3 tot 5 jaar oud en zijn zeer goed onderhouden.
Kan ik een enkele hut huren?
Ja! Ideaal voor stellen of alleenstaanden. U kunt genieten van de ervaring van een Luxe Bemande Zeilvakantie voor de prijs van een enkele hut. Bekijk onze Meezeilen Bemande Jacht website voor meer informatie!
Wat voor apparatuur en voorzieningen zijn er aan boord?
The Moorings heeft de meest moderne apparatuur en alle extra´s wat een zeiler zich kan wensen, inclusief GPS satelliet navigatie systemen, stuurautomaten, The Moorings SailMate grootzeil lazy jack systemen en CD spelers met cockpit speakers. Sommige jachten hebben zelfs generators en airconditioning. De benedendeks ruimte zijn gewijzigd ten opzichte van de standaard fabrieks productie modellen zodat u meer ruimte, comfort en luxe heeft. Onze nieuwste modellen hebben flatscreen TV´s en DVD spelers. Voor een compleet overzicht van apparatuur en voorzieningen aan boord, bekijk wat er inbegrepen is:
Is er Wi-Fi aan boord?

Op onze jachten met bemanning in de Britse Maagdeneilanden en Kroatië is er gratis Wi-Fi aan boord.

Om gasten de beste reiservaring te bezorgen, biedt The Moorings gratis Wi-Fi aan op alle Exclusive Plus yachten in de Britse Maagdeneilanden, St. Maarten, St. Lucia en Grenada. Met de gratis Wi-Fi kunnen gasten surfen op het Internet, mails opvolgen en social media apps gebruiken.

Naast gratis Wi-Fi zijn er nog twee upgrades beschikbaar voor wanneer gasten muziek of video’s willen streamen, conference calls bijwonen of grote bestanden downloaden of versturen. Als u een upgrade wenst naar een Exclusive Plus jacht met gratis Wi-Fi, of een upgrade wil voor uw huidige pakket, neem dan contact op met een Charter Planner op +31(0)10-4149390.

(Naar boven)

4. Essentiële Informatie

Crewed Charter Briefing
Hoe komen we op onze bestemming?
U vindt alle informatie over hoe u uw reis plant op onze website onder de bestemming van uw keuze kiest u het tabblad ´Reisnotities´. Kijk onder de sectie Aankomst & Vertrek voor belangrijke informatie zoals luchthaven van aankomst, luchtvaartmaatschapijen, douane en immigratie, luchthaven transfers, taxi´s, ferries, etc… Of bel één van onze Verkoopmedewerkers en zij kunnen u helpen met het plannen van uw reis!
Welke reisdocumenten heb ik nodig?
Voor al onze bestemmingen heeft u een paspoort nodig. Binnen Europa mag u ook reizen met een identiteitskaart. Voor meer informatie over vereiste documenten kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, of bezoek het tabblad ´Reisnotities´ van de bestemming van uw keuze op onze website, of raadpleeg het consulaat of de ambassade van het land dat u wilt bezoeken.
Waar gaan we aan boord van ons jacht?
U gaat aan boord van uw jacht in één van de Moorings havens (of een haven van onze partner) in de bestemming van uw keuze. Onze verkoopmedewerkers kunnen u helpen met het regelen van vervoer van en naar de haven.

Luxe Bemande Vakanties: We verwelkomen u op het vliegveld en brengen u naar uw jacht of, wanneer het jacht eigendom van the Moorings of gecontracteerd is, naar uw hotel. In de meeste gevallen gaat u op een van de Moorings-bases op de door u gekozen bestemming aan boord. Aan het einde van uw charter zeilt u terug naar de jachthaven, vanwaar we u terugbrengen naar de luchthaven. In sommige zeilgebieden kunnen we u ook op een bepaalde lokatie ophalen om u op een andere lokatie weer af te zetten. Informeer bij onze Verkoopmedewerkers als u geïnteresseerd bent in een enkele reis charter.
Hoe laat kunnen we aan boord?
U kunt aan boord van uw jacht nadat u de boot- en zeilinstructies heeft gehad. (Boot- en zeilinstructie tijden staan vermeld in het tabblad Reisnotities op de webpagina van de bestemming van uw keuze en de tijden kunnen variëren per bestemming.) Op de meeste locaties kunt u om 12.00 uur aan boord van uw jacht op de dag dat de charter begint. Voor zeilvakanties in de Bahama´s & Tahiti kunt u aan om 10.00 uur aan boord. Gaat u zeilen in de Middellandse Zee? Dan kunt u om 15.00 uur aan boord. Uw zeilvakantie eindigt meestal om 12.00 ur ´s middags op de laatste dag van uw zeilvakantie (10.00 uur in de Bahama´s & Tahiti). Als u gaat zeilen in de Middellandse Zee, vindt u de tijden wanneer u van boord moet gaan in de Reisnotities op de webpagina van de bestemming van uw keuze. U kunt ook eventueel in overleg met onze Verkoopmedewerkers voor een avondstart kiezen als bijvoorbeeld uw vlucht pas ´s avonds aankomt. Zorg ervoor dat u de Reisnotities leest voor de tijden waarop u aan boord kan gaan en van boord af moet voor uw bestemming.
Verzorgen jullie boot- en zeilinstructies?
Ja, the Moorings staat bekend om de gedegen voorbereiding die we onze gasten bieden. Voordat u vertrekt, krijgt u een complete zeilinstructies met betrekking tot de lokale vaargebieden en geven we antwoord op alle vragen wat betreft de navigatie, ankerplaatsen, de weersomstandigheden, douaneformaliteiten of enige andere vraag over het gewenste reisschema. U krijgt complete instructies aan boord van het jacht waarop u vaart. Zo krijgt u informatie over de bedieningssystemen, inclusief tuigage, het elektrische- en watersysteem, de ankerlier, verwarming, voorsteven, bijboot en buitenboord- en noodsystemen.
Zijn er haven- en liggelden?
Ja, afhankelijk van uw bestemming kunt u er van uit gaan dat u haven- en/of liggelden dient te betalen. Docking fees average between $3-4 a foot in the Caribbean, but can be much higher in the Mediterranean. Moorings can also vary greatly. They usually average about $25 a night in the Caribbean, but can get upwards of $60 depending on the location. We offer some information in our Travel Notes tab section of each destination, but it is best to reference your cruising guide prior to and during your charter to learn the costs in your cruising area.
Heeft The Moorings een Stormweer Beleid?
Ja. We kunnen u verzekeren dat vertragingen of annulaties veroorzaakt door sterke tropische storingen, erg zeldzaam zijn. Mocht dit zich toch voordoen dan hebben wij hiervoor een policy. Neem contact op met uw Vakantie Specialist voor meer informatie.
Kan ik bellen en gebeld worden?
Dit is afhankelijk van uw mobiele telefoon provider en uw bestemming. Wij bieden een mobiele telefoon service vanuit onze basis in Tortola, Britse Maagdeneilanden. U kunt een telefoon huren, met voorgeprogammeerde telefoonnummers voor alles wat u nodig heeft tijdens uw zeilvakantie en de telefoon kan gebruikt worden met pre-paid telefoonkaart. Al onze jachten zijn uitgerust met een marifoon.
Kan iemand mij bereiken in geval van nood?
Al onze jachten zijn uitgerust met een marifoon (schip-naar-wal) dus de basis kan u op ieder moment bereiken tijdens uw zeilvakantie. Zorg ervoor dat u de contactgegevens van de basis thuis achter laat zodat zij u makkelijk kunnen bereiken via onze basis in het geval van nood.

(Naar boven)

5. Activiteiten, Opties & Extra´s

Diving
Wie bepaalt de zeilroute?
Zelfstandig Zeilen & Power Catamaran Vakanties: op iedere bestemmingspagina bieden wij voorbeeld routes die de beste locaties voor ankerplaatsen, baaien, eilandjes, havens en jachthavens in dat gebied benadrukken.

Luxe Bemande Vakanties: Dat is wat een privé- trip aan boord van een bemand jacht zo speciaal maakt. Zodra u aan boord stapt, bespreekt uw kapitein samen met u de door u gewenste route - u kunt dit uiteraard ook geheel aan de ervaren kapitein overlaten. Als het weer het toelaat, kunt u op ieder willekeurig moment de route wijzigen, al naar gelang u langer of korter in een bepaald gebied wilt blijven. Dit is uw privé-jachttrip waar u het voor het zeggen hebt.
Welke activiteiten kunnen we doen op de boot? Wat voor watersport artikelen zijn er beschikbaar?
Afhankelijk van uw jacht en bestemming, zijn er verschillende activiteiten en sporten beschikbaar. Snorkeluitrusting en vinnen worden geleverd op elk jacht en de meeste jachten hebben entertainment systemen aan boord. U kunt ook Stand-Up Paddle Boards, 1 & 2 persoons kajaks en visuitrusting reserveren. Voor de meeste actuele informatie over activiteiten en sporten op uw bestemming, gaat u naar het tabblad Reisnotities van de bestemming van uw keuze. U kunt de activiteiten en watersportartikelen vooraf boeken wanneer u online boekt of door een vakantie planner te bellen.
Kan ik speciale dieetmenu´s bestellen of mijn favoriete drankjes bestellen?
Ja, onze proviand service zijn erg aanpasbaar. U kunt de link naar onze online proviand service pagina aan de rechterkant van deze pagina vinden. U kunt op deze pagina allerlei etenswaren & drinken bestellen voor de gehele lengte van uw zeilvakantie. Als u dingen wilt bestellen die niet online te vinden zijn of als u speciale dieet wensen heeft, neem dan contact op met één van onze Verkoopmedewerkers en zij zullen u graag van dienst zijn.

Luxe Bemande Vakanties: U krijgt voorafgaand aan uw vakantie formulieren toegestuurd waarop u uw voorkeuren kunt aangeven. Op beide jachtcategorieën verzorgen de chef-koks speciale diëten (zoutloos, vetarm etc.). De maaltijden worden op basis van de door u opgegeven voorkeuren voorbereid. Er is ook een ruime voorraad aan boord van de door u gewenste dranken.

(Naar boven)


The Moorings Nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws en speciale aanbiedingen voor zeilvakanties direct in uw inbox

Nu aanmelden


Online brochure

Wilt u graag meteen onze nieuwe brochure inzien? Bekijk deze dan hier online!

Online Brochure bekijken


Speciale aanbiedingen

Bekijk onze laatste aanbiedingen & kortingen

Bekijk Speciale aanbiedingen

 


Brochure

Onze 2017 brochure is er!
The Moorings 2017 Brochure
Brochure aanvragen
Brochure online bekijken


Online Proviand Service

Laat The Moorings het rompslomp van het bevoorraden van uw jacht voor u regelen, met de hoogste kwaliteit in dranken, vers eten en non-food artikelen. A la carte artikelen kunnen alleen na uw boeking worden toegevoegd.

Bekijk Online Winkel

 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!