You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

NIEUW: Moorings 48.4 – Monohull met 4 hutten

De volledige chartervloot bekijken

Er zijn maar weinig boten die net als de Moorings 48.4 de balans en de sensatie van het zeilen met het comfort van thuis combineren. Ontworpen door Berret-Racoupeau en door Beneteau tot leven gebracht, beschikt deze veelzijdige monohull over vier hutten, elk met een eigen badkamer en een ruime indeling - ideaal voor acht gasten.

Binnen zorgen de grote ramen voor veel natuurlijk lichtinval en zorgt de airconditioning voor een aangename temperatuur. De salon is voorzien van een U-vormige bank en een tafel die u komt ombouwen tot 2-persoonsbed. Daarnaast beschikt het over een flatscreen-tv en een goed uitgeruste keuken met alles wat u nodig hebt voor dineren op zee - van een twee-pits gasfornuis, koelkast, spoelbak en opslag voor kookgerei. De taupe-kleurige kussens geven samen met het eiken houtwerk een luxe uitstraling aan het stijlvolle jacht.

Buiten beschikt de Moorings 48.4 van een elektronisch gestuurde achterkant die omlaag gekanteld kan worden en dan als zwemplatform dient. Daarnaast zorgen de grootzeil boog en gecentreerde mast voor meer stabiliteit en comfort in verschillende omstandigheden. Met de dubbele stuurstand en alle lijnen die naar de kuip leiden, wordt het besturen van dit jacht een eitje. Een Raymarine navigatiesysteem, elektrisch ankerlier, elektrische lieren, boegschroef en 80 pk Yanmar dieselmotor maken de uitrusting van dit jacht compleet. Neem het roer over en ervaar het zelf op uw volgende vakantie op zee.


 

Technische specificaties

Max aantal passagiers
10
Hutten
4
Toiletten
4
Douches
5
Totale lengte
14.6m
Breedte
4.74m
Diepgang
1.83m
Zeiloppervlak
56m2
Watercapaciteit
570L
Motor
80hp
Brandstofcapaciteit
200L
De lay-out in volledig formaat bekijken
 
 

Extra informatie

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning via walstroom.

Ombouwbare Salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Voorpunten: Nee

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok zal tijdens uw vakantie in één van de binnenhutten verblijven. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Italië: Op onze basissen in Italië kan dit jacht andere specificaties hebben dan deze die op de pagina staan. Neem contact op met onze Charter Planners voor meer informatie.

Vaargebieden & beschikbaarheid

Bekijk op welke bestemming deze boot beschikbaar is en bekijk beschikbare data.

Check beschikbaarheid

of neem contact op met één van onze Vakantieplanners die u helpen bij het boeken van uw vakantie:

Telefoon: +31(0)10 414 93 90
Email: info@themoorings.nl


 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!