You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Moorings 393PC - Catamaran met 3 hutten

De volledige chartervloot bekijken

Bedacht door The Moorings, jachtenbouwers Robertson & Caine, en architecten Morelli & Melvin, is deze Moorings 393 PC een scherp ontwerp waarbij de beste eigenschappen zijn samengevoegd door klantenervaringen en jarenlang jachtontwerp. Dit is een ideaal jacht met 3 dekniveaus met grote functionele leefruimtes, gebruiksgemak, veelzijdigheid en een scala aan design kenmerken en voorzieningen voor een onvergetelijke aan boord ervaring.

De The Moorings 393 PC beschikt over een ruime salon en keuken plus 3 hutten (waarvan 1 luxe mastersuite in de romp aan stuurboord) en 2 badkamers. Op de flybridge biedt de centraal gelegen stuurstand uitstekend zicht op alle hoeken voor het gemakkelijk manoeuvreren. Aangedreven door twee 110 PK Yanmar diesel motoren, biedt de The Moorings 393 PC uitstekende brandstofefficiëntie. Dit jacht beschikt over air conditioning, generator, elektronica, en alle benodigheden voor een comfortabele vakantie. 


Technische specificaties

Max aantal passagiers
7
Hutten
3
Toiletten
2
Douches
4
Totale lengte
11.63m
Breedte
6.01m
Diepgang
0.99m
Zeiloppervlak
-m2
Watercapaciteit
779L
Motor
Diesel x2
Brandstofcapaciteit
798L
De lay-out in volledig formaat bekijken
 
 

Extra informatie

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare Salon: Nee, maar de bank biedt wel een slaapplaats voor één gast. Deze ruimte wordt in de maximale capaciteit van dit jacht beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

Voorpunten: Dit jacht heeft een voorpunt dat toegankelijk is via de voorste linker hut. Het is niet afgesloten van de hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als een slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok zal tijdens uw vakantie in één van de binnenhutten verblijven. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Andere voorzieningen aan boord zijn: een generator, airconditioning, een Flat Screen TV/DVD-speler, stereo/cd-speler met MP3-ingang, een grote suite met eigen toilet en douche, toiletten die elektrisch doorspoelen en zonnepanelen.

Vaargebieden & beschikbaarheid

Bekijk op welke bestemming deze boot beschikbaar is en bekijk beschikbare data.

Check beschikbaarheid

of neem contact op met één van onze Vakantieplanners die u helpen bij het boeken van uw vakantie:

Telefoon: +31(0)10 414 93 90
Email: info@themoorings.nl


 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!