You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Moorings 3900 - Catamaran met 3 hutten

De volledige chartervloot bekijken

The Moorings 3900 is een nieuw, luxe catamaran model die gebouwd werd door Robertson & Caine en gebaseerd is op het bekroonde ontwerp van de scheepsromp, interieur huisvestingsplan en stuurstand van hun prive-model Leopard 38, die benoemd is tot Cruising Boot van het jaar 2010 Wereld's Beste Boot door SAIL. Met haar royale zeilplan en het ontwerp van de scheepsromp, biedt the Moorings 3900 hoge prestaties en is zeer praktisch en eenvoudig te gebruiken.

Een combinatie van de beste functies zorgt voor ontspannen en uitstekend zeilen. Ze heeft een verhoogde stuurstand die 360 graden zicht biedt onder een hardtop bimini, terwijl de aparte, uitgebreide hardtop met doorgeefluik ventilatie, schaduw biedt in de kuip. Milieu-overwegingen stonden centraal in dit ontwerp. De zonnepanelen die op de hardtop zijn geinstalleerd, laden de batterijen aan boord op. The Moorings 3900 is ook uitgerust met een volledige suite van Raymarine navigatie-elektronica, cockpit geleide zeil controles, een verankering systeem met elektrische ankelier, een handige rubberboot met elektrische lier, dubbele 30hp dieselmotoren en een generator (wal-stroom A/C alleen in de Med). Een brede dwarsbalk maakt het makkelijker instappen. De verticale, voorste ruiten bieden een panoramisch zicht, veel natuurlijk licht en bescherming van de zon.

Benedendeks, is comfort de hoogste prioriteit met een kombuis-up design en air-conditioning in de ruime salon en het 3 cabine/1-hoofden huisvestingsplan. De kombuis is volledig uitgerust en beschikt over hittebestendig Corian werkbladen, een standaard rvs fornuis met oven en grill, een diepe spoelbak met mengkraan en een ruime balie en kastruimte. Het opslaan van bootschappen is gemakkelijk in het goed geisoleerde koel-vriescombinatiesysteem. De hele stuurboord romp is gewijd aan een goed ingerichte charter suite met queen-size bed, een studiegebied, opknoping opslag en een en-suite badkamer met elektrische hoofd en douchecabine compartiment. Twee grote dubbele hutten met gedeelde bad vullen de haven romp, en de salon kan om worden gezet in een eenpersoons bed. Er is voldoende hoofdruimte en aanzienlijke opslagcapaciteit door de lockers onder het bed.

 

Lees de meest recente recensie van the Moorings 3900 (Download PDF - 1,227KB)


Technische specificaties

Max aantal passagiers
7
Hutten
3
Toiletten
2
Douches
3
Totale lengte
11.43m
Breedte
6.01m
Diepgang
1.04m
Zeiloppervlak
92m2
Watercapaciteit
779L
Motor
Yanmar x2
Brandstofcapaciteit
348L
De lay-out in volledig formaat bekijken
 
 

Extra informatie

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare Salon: Nee, maar de bank biedt wel een slaapplaats voor één gast. Deze ruimte wordt in de maximale capaciteit van dit jacht beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

Voorpunten: Dit jacht heeft een voorpunt dat toegankelijk is via de voorste linker hut. Het is niet afgesloten van de hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als een slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok zal tijdens uw vakantie in één van de binnenhutten verblijven. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Air Conditioning: de meeste 3900’s hebben geautomatiseerde A/C. Sommige modellen hebben shore-powered A/C. Bevestig uw jachtspecificaties bij een van onze Charter Planners voor het maken van uw boeking.

Vaargebieden & beschikbaarheid

Bekijk op welke bestemming deze boot beschikbaar is en bekijk beschikbare data.

Check beschikbaarheid

of neem contact op met één van onze Vakantieplanners die u helpen bij het boeken van uw vakantie:

Telefoon: +31(0)10 414 93 90
Email: info@themoorings.nlBijzondere Jachten

Dit jacht is onderdeel van ons Moorings Bijzonder Jacht Programma.

Bekijk alle Moorings Bijzondere Jachten


Wat is inbegrepen op uw zeilboot?

Alle The Moorings zeilboten beschikken over  
moderne apparatuur en vele voorzieningen

Bekijk een comlete lijst

 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!