You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Zeilen in het Verre Oosten

De wateren in het Verre Oosten staan bekend vanwege hun verfijnde schoonheid, de overvloed aan fantastische koraalriffen en de witte zandstranden waar geen einde aan lijkt te komen en waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Tijdens een Verre Oosten jachtcharter in de prachtige Phuket-regio in Thailand heb je het gevoel terug in de tijd te zijn gestapt. Grote delen zijn hier nog onontwikkeld en uit het smaraggroene water rijzen enorme kalkstenen rotspartijen omhoog. Hier vindt u onbewoonde eilanden en beschutte ankerplaatsen, dit in scherp contrast met het wereldberoemde nachtleven in de resorts in Phuket.

 

 

Zeilen in Thailand

Hier vindt u enkele van de beste snorkel- en duiksites ter wereld en dit maakt een jachtcharter bij Thailand tot een trip door een tropisch sprookjesland. Kalksteenkliffen rijzen op uit de smaragdgroene zee, mysterieuze open-lucht grotten vragen om een ondekkingstocht en de met regenwoud begroeide bergen nodigen uit tot bewonderende blikken.

Meer over Zeilen in Thailand >

  • Fantastisch en uniek natuurschoon
  • Talrijke zeereservaten
  • Heerlijke Thaise keuken
 
 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!