You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Zeilen in de Stille Zuidzee

De Stille Zuidzee is een tropisch paradijs dat bij iedereen onmiddellijk beelden oproept van wuivende palmen, hoge golven die breken op de koraalriffen en van in wolken gehulde berghellingen begroeid met weelderige bossen. Een jachtcharter in de Stille Zuidzee is voor velen de ultieme droom, de kans om al dit moois met eigen ogen te aanschouwen, een bezoek te brengen aan Bora-Bora of een van de Tonga-eilanden. De eilandengroep de Whitsundays voor de kust van Australië is ook verlokkelijke bestemmingen die vraagt om een bezoek.

 

 

Zeilen in Tahiti

De Tahitiaanse Benedenwindse eilanden behoren tot de mooiste eilanden in de Stille Zuidzee. Bora Bora is met zijn opvallende rotspartijen het bekendste eiland. Een jachtcharter bij Tahiti betekent genieten van een bergachtig, rijk begroeid exotisch landschap omringd door fantastische koraalriffen.

Meer over Zeilen in Tahiti >

  • Zeilen in de exotische wateren van de Stille Zuidzee
  • Snorkelen en duiken op talrijke barrièreriffen
  • Goede restaurants en gevarieerde boetieks
 
 

Zeilen in Tonga

Een jachtcharter bij Tonga betekent ook dat u overal veilige ankerplaatsen in deze ongerepte, exotische natuur vindt. De eilanden, groot en klein, liggen verspreid in de turqoise zee. De omringende koraalriffen zitten boordevol vis en zijn een waar snorkelparadijs. De relaxte sfeer op Tonga is ideaal om te onthaasten.

Meer over Zeilen in Tonga >

  • Snorkelen en duiken in turquoise water
  • Traditionele Tongaanse keuken
  • Gemakkelijkste vaargebied in de Stille Zuidzee
 
 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!