You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

Zeilen in de Indische Oceaan

Een jachtcharter in de Indische Oceaan is synoniem aan een avontuur in een tropisch paradijs. Hier vindt u prachtige, onbewoonde eilanden en enkele van de meest spectaculaire koraalriffen op onze planeet, waarin het wemelt van zeeleven en snorkelen en duiken een eenmalige ervaring is. De met palmen omzoomde witte zandstranden langs de kust worden afgewisseld met pittoreske baaien. Op sommige vindt u strandbars en - restaurants en op andere waant u zich in het verleden. Hier vindt u kleine havenstadjes met vriendelijke mensen en topklasse resorts waar het nachtleven tot in de kleine uurtjes doorgaat, en dit zijn nog maar enkele van de geneugten die een Indische Oceaan jachtcharter u biedt.

 

 

Zeilen in de Seychellen

De ademenbenemend mooie Seychellen liggen op ongeveer 1600 kilometer van de kust van Oost-Afrika. Tijdens een jachtcharter bij de Seychellen geniet u van fantastische snorkelervaringen, de mooiste stranden die u ooit zag en resorts van wereldklasse. De helft van het land is beschermd natuurgebied. Hier ziet u wilde dieren te over.

Meer over Zeilen in de Seychellen >

  • Magnifiek tropisch decor
  • Koraalriffen boordevol zeeleven
  • Resorts met casino's en bruisend nachtleven
 
 
Speciale aanbiedingen
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!