You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

The Moorings 5800 Catamaran

De 5800 Catamaran is door bouwers Robertson & Caine speciaal ontworpen voor The Moorings en staat binnen de jacht innovatie bekend als een baanbrekende revolutie. Verkrijgbaar in drie nieuwe edities—Legacy, Master en Select—is de 5800 het grootste jacht in onze vloot, dat ruimte en exclusiviteit in een geheel eigen klasse aanbiedt.

 
 

Hoogtepunten:

- Layout op 2 niveaus met 5-6 hutten (afhankelijk van de uitvoering)
- Enorme voorwaartse kuip met gemakkelijke toegang vanuit de salon
- Grote flybridge – met lounge banken, grillplaat en een bar met koelkast
- Zonnepanelen, generator en omvormer voor alle elektra
- Onberispelijk snelle prestaties ondersteund door een volledig uitgerust Raymarine Navigatie Systeem
- Alle lijnen om het zeil te bedienen gaan voor het gemak naar de flybridge

 


Legacy uitvoering (Zelfstandig Zeilen) - 6 hutten

Maximale Capaciteit: 13 gasten

Met dezelfde layout en voorzieningen als de Bemande Legacy uitvoering, is de 5800 een prachtig voertuig waarmee u zelf aan het roer staat van een onvergetelijke zeilreis. Houdt er wel rekening mee dat bij een zelfstandige zeilvakantie met de Moorings 5800 Legacy, twee gekwalificeerde schippers aan boord vereist zijn.


Legacy uitvoering (Met bemanning) - 6 hutten

Maximale Capaciteit: 10 gasten

De 5800 Legacy beschikt over zes tweepersoons hutten op twee verschillende niveaus. Op het bovendek bevinden zich twee en-suite hutten met ieder een eigen toegang naar het overdekte kuip. Benedendeks zijn er drie en-suite hutten met panoramische ramen en resort-waardige gemakken en één hut gereserveerd voor de bemanning.


Master uitvoering (Met bemanning) - 6 hutten

Maximale Capaciteit: 10 gasten

De Master uitvoering is voorzien van een nieuw ontworpen rechter romp met daarin een Master suite in het achterste gedeelte. Deze ruime hut bevat meer vloerruimte en een extra grote badkamer met dubbele wastafels en een douchecabine. De voorste hut bevat ook een en-suite badkamer met een wastafel en een aparte douche, terwijl de linker romp standaard en-suite hutten bevat, met de achterste gereserveerd voor bemanning. De hutten op het bovendek behouden dezelfde kenmerken als de Legacy uitvoering, de individuele deuren naar de overdekte kuip inbegrepen.


Select uitvoering (Met bemanning) - 5 hutten

Maximale Capaciteit: 8 gasten

Exclusief beschikbaar voor bemande vaarvakanties in Kroatië - de 5800 Select uitvoering met 5 hutten. Dit jacht combineert de twee hutten op het bovendek in één grote, prachtige suite met een aangrenzend kantoor en navigatie station. Extra voorzieningen zijn onder andere extra grote ramen, een eigen toegang tot de overdekte kuip en een eigen badkamer met wastafel en aparte douche. Benedendekt heeft de Select dezelfde layout als de Master uitvoering met een Master suite rechtsachterin en drie andere tweepersons en-suite hutten, waarvan eentje voor de bemanning.

 

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!