You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Hero Image

Beschikbaarheid controleren

5-Sterren Zeilen

Five Star Sailing

Al meer dan 45 jaar stelt The Moorings de norm vast voor Zeil, Power en Crewed vaarvakanties in meer dan 20 bestemmingen over de hele wereld. We nodigen u uit om te komen en het verschil te zien.

Wij combineren onze ervaring met leiderschap, innovatie waarbij onze klanten centraal staan. The Moorings biedt zijn klanten een geweldige en onvergetelijke ervaring op het water. Onze klanten omschrijven hun vaarvakantie regelmatig als "Beste vakantie die ze ooit hebben gehad".

Van kristal helder water van de Stille Zuidzee tot witte zandstranden van de Cariben en historische steden in de Middellandse Zee. Kortom; er staan voldoende avontuurlijke bestemmingen klaar voor u! Kies uw bestemming en laat de zorgen achter u.


The Moorings Standard

The Moorings is opgericht met het idee dat elke klant het beste verdient. Daarom zijn we trots dat we onze 5 sterren belofte kunnen aanbieden:

• Een ervaring waar u sinds 1969 op kunt vertrouwen
• De nieuwste en meest innovatieve vloot in de verhuur
• Een uitgebreid en exotische collectie van wereldwijde bestemmingen
• Op maat gemaakt aanbod
• Exclusieve klantenservice


Met The Moorings ontdekt u niet alleen bestemmingen;
u beleeft een onvergetelijke vakantie waar de kwaliteit de verwachtingen overtreffen.


Speciale Aanbiedingen

Zeil op prachtige bestemmingen
Bespaar tot 15% korting*

Bespaar 10% korting wanneer u een vaarvakantie boekt met vertrek tot 31 oktober 2017 naar een bestemming naar keuze, m.u.v. Italië en Tonga en bepaalde data uitgesloten. Combineer met onze herhaalkorting en ontvang maar liefst 15% korting!

Vermeld de code BRO17 voor dit aanbod.


Boek voor 17 oktober 2016 om van deze kortingen gebruik te maken!


*Boek voor 17 oktober 2016 en bespaar 10% korting. Geldig voor nieuwe boekingen en alleen geldig op vertrek voor 31 oktober 2017. Aanbieding geldig op alle bestemmingen m.u.v. Italië en Tonga. Aanbieding alleen geldig op het jacht en geldig voor Zelfstandig Zeilen, Power en Crewed. De minimale duur is 5 nachten en te combineren met 5% herhalingskorting. Bepaalde data uitgesloten. De korting is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan te allen tijde ingetrokken worden.

 
Brochures

Vraag uw Moorings brochure nu aan!

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor nieuws en speciale aanbiedingen!